Skip to main content

ITALTOWER lichtmasten

Een passie voor licht!

POWER-LIGHT is verdeler van ITALTOWER lichtmasten. Overweegt u een lichtmast te kopen? Bij POWER-LIGHT bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige lichtmasten die de veiligheid verhogen, de zichtbaarheid verbeteren en de werktijd op uw locatie verlengen. Onze lichtmasten bieden een doeltreffende oplossing voor tijdelijke verlichting op diverse locaties, waaronder bouwplaatsen, sportvelden en festivals.

 
 
 
 
 

Waarom een ITALTOWER lichtmast?

Als u verlichting nodig heeft die van locatie naar locatie kan worden verplaatst, dan is het gebruik van een mobiele lichtmast de oplossing voor uw draagbare verlichtingsbehoeften. Elke bouwplaats, terrein heeft een goed verlichtingssysteem nodig om gebieden verlicht en vrij te houden, waardoor de veiligheid wordt verbeterd. Mobiele lichtmasten kunnen zich gemakkelijk door het gebied verplaatsen. Hun licht kan heel ver reiken, maar als u een specifiek punt in uw site wilt verlichten, hoeft u het alleen maar te verplaatsen. Vaste verlichting biedt niet dezelfde flexibiliteit als mobiele verlichtingsoplossingen. Kiezen voor mobiele verlichting geeft je meer mogelijkheden dan traditionele verlichting. Wilt u ’s avonds of ’s nachts het terrein verlichten, kies dan voor een lichtmast op frame of een mobiele lichtmast van POWER-LIGHT. Ook geschikt voor evenementen.

Welk formaat ITALTOWER lichtmast heb ik nodig?

Mobiele lichtmasten zijn er in veel verschillende uitvoeringen, maten en stroombronnen (netspanning / generator). Het vinden van het juiste product voor uw project is niet moeilijk. Er zijn veel voordelen waar u van kunt genieten wanneer u uw eigen mobiele lichtmast aanschaft. U kunt verschillende lichtmasten vinden die op wielen zijn gemonteerd of die aan een voertuig kunnen worden bevestigd.

Zijn ITALTOWER lichtmasten duur?

De aankoop van een mobiele lichtmast blijft een goede investering. Samen zoeken we dan ook naar een geschikte oplossing hiervoor. U kan ook een mobiele lichtmast huren bij onze partner Blockx uit Lier.